Σχετικά με εμάς

Καλώς Ήρθατε στο site της ECONORD

Η ECONORD Consulting είναι μία εταιρεία με οικολογική συνείδηση. Η οικολογική συνείδηση είναι και «συνώνυμο» της φινλανδικής πραγματικότητας, ο φινλανδός αγαπά τη φύση και ζει  στη φύση, την φροντίζει και την προστατεύει. Η Φινλανδία  είναι  μία από τις πρώτες χώρες που έχει αναπτύξει  Καινοτομία, Υψηλή & Καθαρή τεχνολογία, στην Ενέργεια και το Περιβάλλον, στην Κυκλική οικονομία, Πληροφορική & Επικοινωνίες, για την Υγεία & τη Ζωή, στις Επιστήμες και σε πάρα πολλά ακόμα ……..

 

Επίσης συνεργάζεται με φινλανδικά εργοστάσια κατασκευής ξύλινων κατοικιών και δραστηριοποιείται στο χώρο της ξύλινης οικολογικής & ενεργειακής  φινλανδικής κατοικίας από ολόκληρους κορμούς δέντρων, για μόνιμη ή εξοχική χρήση, σε κλασσική ή μοντέρνα σχεδίαση καθώς και ξύλινες κατασκευές για επαγγελματική χρήση, για γραφεία, αποθήκες, καφετέριες, τουριστικά καταλύματα και πολλές άλλες χρήσεις.  


Η Φινλανδία έχει αναπτύξει τεχνολογίες και για την διαχείριση του περιβάλλοντος  και του  εξοπλισμού για την διαχείριση των αποβλήτων.  Διαθέτει Πρωτότυπα και πρωτοπόρα συστήματα υπόγειας και ημιυπόγειας συλλογής αποβλήτων αλλά και άλλων των τύπων κάδων για αστικά, οργανικά και για ανακυκλώσιμα υλικά, για ογκώδη αντικείμενα, κάδους για τη δημιουργία σημείων και  κέντρων  ανακύκλωσης.


Δεν είναι τυχαία η επιλογή μας να δουλεύουμε σχεδόν αποκλειστικά με φινλανδικά προϊόντα.