Εταιρική ταυτότητα

Η ECONORD Consulting δραστηριοποιείται από το 2000, στο χώρο της προστασίας και τη διαχείριση του περιβάλλοντος. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα και στον εξοπλισμό για τη διαχείριση του περιβάλλοντος, αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά συστήματα και προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον. Η εταιρεία μας, αντιπροσωπεύει καινοτόμα συστήματα και εξοπλισμό γνωστών Φινλανδικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας για τη διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων. Καθώς και επεξεργασία για την παραγωγή βιοκαυσίμου από φινλανδική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και καθαρής τεχνολογίας.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της εταιρείας μας αποτελούνται από Έλληνες και Φινλανδούς ειδικούς, οι οποίοι διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης των στερεών και ειδικών υγρών αποβλήτων.

Η ECONORD Consulting έχει αναπτύξει επίσης έντονη δραστηριότητα και στο χώρο της ξύλινης κατοικίας από ολόκληρους κορμούς. Είναι γνωστό ότι, τα ξύλινα Φινλανδικά σπίτια από ολόκληρους κορμούς δένδρων φημίζονται για την ποιότητα τους, την επεξεργασία, τη τέλεια εφαρμογή και τη φινέτσα τους.